Velkommen til kriseinfo.no

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Colourbox

Velkommen til kriseinfo.no

Du er nå på en ny og oppdatert versjon av Kriseinfo.no. Målet med kriseinfo.no er det samme som før: at befolkningen finner den viktigste informasjonen fra myndighetene samlet på ett sted.

På kriseinfo.no publiserer vi informasjon fra myndighetene før, under og etter en krise. Det betyr at vi skriver om hendelser som er eller kan utvikle seg til å bli en krise. Vi publiserer også myndighetenes råd om hvordan befolkningen kan forberede seg på eller forholde seg til det som skjer.

Fokus på det viktigste

For å gjøre kriseinfo.no mer oversiktlig har ikke nettsiden like mye innhold som før. For eksempel har vi tatt vekk informasjon om hvordan myndighetene er organisert og hvilke fagområder de forskjellige myndighetene har ansvar for. Vi har også tatt vekk mye faktainformasjon som også finnes på myndighetenes egne nettsider.

Dermed finner du ikke lenger så mange sider på kriseinfo.no, men en enkel forside med det vi mener er det viktigste akkurat nå. Vi legger alle sakene våre i et nyhetsarkiv, slik at du kan se hva vi har publisert tidligere.